Preud'homme zag oud euvel de kop opsteken: "Moeten klaar zijn vanaf minuut 1, ook in oefenwedstrijden"

Jordan Horwood
Jordan Horwood
| 7 reacties
Preud'homme zag oud euvel de kop opsteken: "Moeten klaar zijn vanaf minuut 1, ook in oefenwedstrijden"
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard speelde een oefenwedstrijd tegen MVV Maastricht die alle kanten op ging. Bij het begin van de wedstrijd was er opnieuw wat concentratiegebrek, een euvel waar Michel Preud'homme ook vorig seizoen al te kampen kreeg bij zijn troepen.

Na twintig seconden lag de 0-1 al in het doel: "Zelfs in een oefenwedstrijd moet je van in het begin van de match er staan en dat was niet het geval. Voetbal begint met duels, fysieke verdediging en hard werken", was Preud'homme allerminst opgetogen.

Best mogelijke ploeg opstellen tegen Nice

"Dat moeten we eerst doen, dan pas moeten we over balbezit beginnen. Het was gewoon te weinig, we slikken te makkelijk doelpunten", aldus nog de oefenmeester van Standard. Die ook wel enkele pluspunten zag.

"We hebben een brede kern, maar het is goed dat sommigen speelminuten krijgen. Ik heb nieuwe conclusies kunnen trekken. Ik had meer gehoopt van deze match. Of het team dat op de fandag zal spelen ook aan het kampioenschap zal beginnen? Dat zeg ik niet, maar ik ga de best mogelijke ploeg opstellen tegen Nice."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties