Vanzeir pikt een oefenpot van Beerschot mee: "Hij is altijd welkom"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Hoboken
| 0 reacties
Vanzeir pikt een oefenpot van Beerschot mee: "Hij is altijd welkom"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een opvallende bezoeker zondagavond tijdens de oefenwedstrijd tussen Beerschot en Hoboken: Dante Vanzeir. De aanvaller keerde na een seizoen op uitleenbasis bij de Mannekes terug naar Genk, maar kwam nog eens een wedstrijdje meepikken van zijn oude ploegmakkers.

"Nee", antwoordde Dante Vanzeir toen we hem vroegen of hij verloren was gelopen. Hij verliet het complex van Hoboken, waar Beerschot twee oefenmatchen speelt, met een slaatje in de hand om de volgende dag (maandag) weer met Genk te gaan trainen.

Vanzeir speelde vorig seizoen op uitleenbasis bij Beerschot en scoorde 14 keer in 29 matchen in 1B. Nu kwam hij gewoon nog eens een wedstrijdje meepikken van zijn oude ploegmakkers en vrienden.

Onder meer Alexender Maes is goed bevriend met Vanzeir. "Na vorig seizoen zijn we samen nog op vakantie geweest. Dante zit nu terug bij Genk, maar als hij daar niet voldoende aan spelen kan toekomen, dan is hij steeds welkom bij ons", aldus Maes over een mogelijke reünie met zijn vriend.

Aan het einde van vorig seizoen legde Vanzeir het op dezelfde manier uit. Hij wil absoluut doorbreken bij Genk, maar als hij onvoldoende wordt ingezet, dan is een nieuwe uitleenbeurt zeker een optie. Een voorwaarde wel: Vanzeir gaat niet terug naar 1B.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties