Jong Manchester United talent test in Nederland

Redactie
Jong Manchester United talent test in Nederland

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Kompany - Vermaelen - Mignolet - Nasri - Overmeire - Mitrovic - El Shaarawy - Vlap

Jong Manchester United talent test in Nederland

Cameron Borthwick-Jackson komt de komende week op proef bij SC Heerenveen. De jonge Engelse linksback mag proberen om een contract af te dwingen bij de Friezen. Borthwick-Jackson kwam 14 keer uit voor de grootmacht van Manchester United. Het afgelopen seizoen speelde hij voor Leeds United als Scunthorpe United.

Transfernieuws en Transfergeruchten 13/07

AS Roma denkt aan Arnaut Danjuma van Club Brugge

AS Roma verkocht Stephan El Shaarawy enkele dagen geleden voor zestien miljoen euro aan Shangai Shenhua.  Om hem te vervangen denken ze aan een speler van Club Brugge. (Lees meer)


Red Flame Yana Daniëls keert terug naar ex-club

Belgian Red Flame Yana Daniëls speelde afgelopen seizoen bij Liverpool, maar er was al even duidelijk dat ze daar niet zou blijven. (Lees meer)


Exit Nardi? Monaco wil ervaren doelman wegplukken bij Montpellier

Er zou wel eens snel een einde kunnen komen aan het verblijf van Paul Nardi bij AS Monaco. De jonge doelman keerde na een uitleenbeurt aan Cercle terug naar de Monegasken, maar die gaan nu een nieuwe doelman halen. Benjamin Lecomte van Montpellier moet voor een bedrag van ongeveer 12 miljoen euro de overstap maken.


Waar speelt Dani Olmo komend seizoen? Britse topploegen tonen alvast interesse

Volgens verschillende Engelse bronnen staat de Spaanse aanvaller Dani Olmo in de belangstelling van Tottenham en Manchester United. De Spanjaard was een van de smaakmakers op het EK -21 en komt nu uit voor Dinamo Zagreb. De Kroatische topclub zou 40 miljoen euro willen ontvangen voor de jonge Spanjaard. 


Fulham plukt Portugees international weg bij Wolverhampton

Ondanks de degradatie naar de Championship is Fulham zijn selectie aan het versterken. Nadat ze vorige week het contract van Aleksandar Mitrovic verlengden, halen ze nu Ivan Cavaleiro weg bij Wolverhampton. De 2-voudige Portugees international zal voor een seizoen gehuurd worden. Vorig seizoen speelde hij 23 keer mee voor The Wolves in de Premier League. 


Ajax wil Moise Kean (Juventus) naar Nederland halen

De kans wordt steeds groter dat Matthijs de Ligt deze zomer van Ajax naar Juventus trekt. Er zou echter ook iemand de omgekeerde beweging kunnen maken. (Lees meer)


Nieuwe toptransfer in de maak? 'Anderlecht polst naar flankspeler van 15(!) miljoen euro'
Foto: © photonews

Nieuwe toptransfer in de maak? 'Anderlecht polst naar flankspeler van 15(!) miljoen euro'

Vincent Kompany, Michel Vlap, Samir Nasri, ... De grote namen stromen in grote gelederen toe bij RSC Anderlecht. Maar de koopwoede lijkt nog niet gestild. (Lees meer)


Argentijnse verdediger Marcos Senesi opnieuw in beeld bij Club Brugge?

Enkele centrale verdedigers (Denswil, Poulain) verlieten deze zomer al Club Brugge en dus kan het zomaar zijn dat er - naast nieuwkomer Simon Deli - nog aan versterking wordt gedacht. Een oude piste zou mogelijk opnieuw op tafel kunnen komen. (Lees meer)


Overmeire langer bij Lokeren?

Sporting Lokeren is met Killian Overmeire aan het onderhandelen over een nieuw contract. Dat weet alvast Het Laatste Nieuws.


'Simon Mignolet wil weg bij Liverpool, maar er zijn twee problemen'

Simon Mignolet speelde afgelopen seizoen amper twee officiële wedstrijden voor Liverpool. Daar moet verandering in komen voor de 31-jarige doelman. (Lees meer)


'Van Crombrugge naar Engeland'

Eupen-doelman Van Crombrugge wordt in verband gebracht met een transfer naar het Engelse Luton Town. Dat zou de deur open kunnen zetten voor de komst van De Wolf bij Eupen, al legde Lokeren ook het tweede bod op hem naast zich neer. Dat weet HLN.


Thomas Vermaelen is op weg naar het Qatarese Al Arabi

Waar ligt de toekomst van Thomas Vermaelen? Het antwoord zou zomaar 'in de woestijn' kunnen zijn. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 12/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 14/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties