Transfernieuws en Transfergeruchten 14/07: Neymar - Alderweireld - Rodríguez Rubio - Griezmann - Coutinho - Malinovskiy - Malinovskiy - Tierney

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 14/07: Neymar - Alderweireld - Rodríguez Rubio - Griezmann - Coutinho - Malinovskiy - Malinovskiy - Tierney
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Neymar - Alderweireld - Rodríguez Rubio - Griezmann - Coutinho - Malinovskiy - Malinovskiy - Tierney

AS Roma wil Toby Alderweireld naar Italië halen, Nicolò Zaniolo kan omgekeerde beweging maken

Toby Alderweireld wordt al een hele tijd in verband gebracht met een vertrek bij Tottenham. De Rode Duivel zou volgens de laatste berichten in Italië gaan voetballen. (Lees meer)


Racing Genk en Atalanta bereikten na lange onderhandelingen een akkoord over de transfer van Ruslan Malinovskyi

Ruslan Malinovskyi reisde zondag af naar Italië om er te gaan onderhandelen over een transfer naar Atalanta. Intussen zou er ook een akkoord zijn tussen de clubs. (Lees meer)


AA Gent denkt aan Hervin Ongenda (FC Botosani)

AA Gent haalde al een aantal versterkingen binnen met het oog op volgend seizoen. De Buffalo's zouden ook graag een ex-speler van PSG willen inlijven. (Lees meer)


James Rodriguez gaat volgens Marca de overstap maken van Real naar Atletico

Real Madrid wil nog enkele versterkingen en halen en dus moet het nog overbodige spelers verkopen. James Rodriguez keerde terug van Bayern München en zou voor een opvallende transfer staan. (Lees meer)


Haalt KV Kortrijk Frank Tsadjout weg bij AC Milan?

KV Kortrijk wil een grote slag slaan op de zomermercato. De Kerels hebben interesse in een targetspits van AC Milan. (Lees meer)


'Arsenal wil Schotse back wegplukken bij Celtic'

De Engelse top is volop bezig met het versterken van zijn selectie en ook Arsenal is er mee bezig. Achterin kan de Londense club nog wel wat versterking gebruik en dus wil het Kieran Tierney weghalen bij Celtic. De Londense club zou volgens verschillende Britse media 25 miljoen euro willen betalen. 


FC Barcelona wil Philippe Coutinho deze zomer niet verkopen

Ondanks dat FC Barcelona in het afgelopen seizoen de titel pakte en de halve finales van de Champions League speelde, is het bezig aan een drukke transferzomer. De Franse sterspeler Antoine Griezmann trekt naar Camp Nou en ook Neymar is nog steeds in beeld. (Lees meer)


Julen Lopetegui gaat geliefde aanvallende middenvelder halen bij FC Porto

Volgens verschillende Spaanse media staat Sevilla op het punt om Oliver Torres binnen te halen. De aanvallende middenvelder zal maandag zijn medische keuring ondergaan in het zuiden van Spanje. Torres brak in het seizoen 2015/16 onder Lopetegui door bij FC Porto, daar gaat Sevilla hem nu weghalen. 


FC Emmen stunt met de komst van Everton aanvaller

FC Emmen is bezig aan een ongelofelijke drukke transferzomer. De Eredivisie-club haalde al elf spelers binnen en stelde vandaag Shani Tarashaj voor. De Zwitsers international kwam in 2016 als groot talent binnen bij Everton, maar kon nooit imponeren. The Toffees leenden hem vorig seizoen uit aan Eintracht Frankfurt. 


Valencia pakt uit met de komst van Uruguayaans international

Maximiliano Gómez is de nieuwste aanwinst van Valencia. De Spaanse subtopper meldt zondagmiddag via de officiële kanalen dat de 22-jarige aanvaller overkomt van Celta de Vigo. Gomez zal een contract voor vijf seizoenen ondertekenen. De talentvolle aanvaller Santi Mina bewandelt de omgekeerde weg en sluit zich aan bij Celta.


Benfica staat op het punt om Mattia Perin weg te halen bij Juventus

Nadat Svilar een jaar op de bank moest zitten voor Odysseas Vlachodimos wil hij dit jaar erg graag spelen. Desondanks staat Benfica op het punt om een nieuwe doelman aan te trekken. (Lees meer)


Fulham wil Anthony Knockaert (Brighton) binnenhalen

Fulham zakte vorig seizoen uit de Premier League, maar wil het verblijf in The Championship beperken tot een jaartje. Daarvoor willen ze de ploeg versterken en een ex-speler van Standard zou bovenaan hun lijstje staan. (Lees meer)


Sidney Sam krijgt een contract van Anderlecht

Wat we al een tijdje schreven, is nu ook gebeurd: tester Sidney Sam kreeg een contractaanbieding van Anderlecht. In de drie weken dat hij op proef was bij de club kon hij Vincent Kompany overtuigen. (Lees meer)


Hendrik Van Crombrugge heeft een aanbieding van Luton Town

Het ligt al een tijdje vast dat Hendrik Van Crombrugge Eupen gaat verlaten. De 26-jarige doelman lijkt naar het buitenland te verkassen, want in België zijn bijna alle keeperspostjes bezet. (Lees meer)


Anderlecht wil Ivan Santini niet laten gaan

Volgens de Turkse media heeft Ivan Santini een bod van Trabzonspor geweigerd. Bij Anderlecht hebben ze geen weet van een aanbieding op hun Kroatische aanvaller. En voorlopig mag die toch niet weg. (Lees meer)


Ruslan Malinovskyi gaat onderhandelen met Atalanta

Er lijkt een einde aan de soap rond Ruslan Malinovskyi te komen. De Oekraïner onderhield de voorbije dagen individueel zijn conditie, want hij ging niet meer op stage met Genk. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 13/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 15/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties