Jeroen Mellemans zou deze speler graag naar KV Mechelen zien komen: "Dat is een speler met een groot hart"

Nils Wens
| 5 reacties
Jeroen Mellemans zou deze speler graag naar KV Mechelen zien komen: "Dat is een speler met een groot hart"
Foto: © photonews

We hadden een gesprek met Jeroen Mellemans over KV Mechelen. Hij was er als supporter bij toen ze de titel en de beker haalden het voorbije seizoen. Volgens Mellemans is het seizoen geslaagd als ze zich kunnen verzekeren van het behoud.

Volgens Mellemans is het seizoen van KV Mechelen geslaagd als ze zich kunnen redden. "Ik denk dat het belangrijk zal worden om zo snel mogelijk veilig te staan. Hopelijk kunnen er dan ook wat uitschieters zijn en dan is het seizoen geslaagd denk ik."

De ex-centrale verdediger heeft wel nog niet veel gehoord qua inkomende transfers. "Er moet nog wel iets bij denk ik, al moet er ook vertrouwen worden gegeven aan de mannen die het voorbije seizoen voor de beker en de titel gezorgd hebben."

De Witte

Mellemans geeft aan op welke posities er iets moet bij komen. "Ik denk dat vooral de leegte van Seth De Witte opgevuld moet worden. Ook in de spits en centraal op het middenveld kan er nog wel iets bij."

Hairemans

De laatste dagen wordt Geoffry Hairemans gelinkt aan een transfer naar KV Mechelen. Dat zou Mellemans een meer dan uitstekende transfer vinden. "Hij is een speler met groot hart. Hij is ook een echte clubman en hij is enorm geliefd bij Antwerp. Ik ben er zeker van dat hij dat ook kan zijn bij KV Mechelen, dus ik zou hem heel graag zien komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties