Club Brugge verwelkomt voormalig begeleider van Greg Van Avermaet en Kirsten Flipkens

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
Club Brugge verwelkomt voormalig begeleider van Greg Van Avermaet en Kirsten Flipkens
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft een nieuwe Medical Coordinator beet. David Bombeke, die in het verleden met onder meer Greg Van Avermaet en Kirsten Flipkens samenwerkte, zal mee leiding geven aan het medisch en performance team van de vicekampioen.

David Bombeke had de laatste jaren al heel wat Belgische topsporters onder zijn hoede. Onder meer Greg Van Avermaet en Kirsten Flipkens en de Nederlander Mathieu van der Poel vonden hun weg naar Bombeke, die ook de Belgische nationale wielerploeg en het olympische team van advies voorzag. 

Philippe Clement is alvast tevreden met de komst van Bombeke naar blauw-zwart. "Ik ben ontzettend blij dat iemand met zijn reputatie ervoor gekozen heeft om zich voltijds in te zetten voor Club", klinkt het bij de nieuwe hoofdcoach van Club Brugge.

Begeleiding op topniveau

"We hebben in ons basecamp nu alle infrastructuur en technologie voor handen om onze spelers op topniveau te begeleiden zowel op collectief als individueel vlak en we zijn ervan overtuigd dat we de lat op dat vlak nog hoger kunnen leggen door zijn expertise toe te voegen aan ons team."

Bombeke kijkt dan weer uit naar zijn nieuwe uitdaging. "Ik ben erg vereerd dat ik me op het allerhoogste niveau aan een topclub kan verbinden", zegt hij op de website van de club. "Club en Philippe willen niets aan het toeval overlaten op het sportmedisch en performance vlak en ik weet nu al dat ik hier mijn passie voor topsport ten volle zal kunnen beleven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties