Reactie Union-coach blijft ook na 9 op 9 veeleisend: "Misschien raar om te zeggen nadat je kan winnen van Lokeren"

Union-coach blijft ook na 9 op 9 veeleisend: "Misschien raar om te zeggen nadat je kan winnen van Lokeren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat winnen in Europees verband is, weet Thomas Christiansen al uit zijn periode bij Apoel Nicosia. Nu is de Deen ook voortreffelijk bezig met Union in eerste klasse B. Zijn ploeg trakteerde de fans op een klinkende thuiszege, maar het late tegendoelpunt zat Christiansen toch dwars.

In de eerste plaats was er wel tevredenheid over het geleverde spel, tegen toch niet de minste tegenstander. "Lokeren is één van de beste ploegen uit de competitie, op basis van het potentieel dat daar is. Wij speelden agressief en geloofden erin. We hebben hoog druk gezet en konden de bal op de helft van de tegenstander recupereren", verklaarde Christiansen de overwinning van zijn team.

Comfortabel na de 2-0

Het was ook kwestie om de sterke punten van de Waaslanders zoveel mogelijk lam te leggen. "Zij hebben veel kracht en gestalte, én ook een goede diagonale passing. Zo dreigden ze langs de rechterkant. Het is zeker in de eerste helft goed gelukt om dat op te vangen. Als je vroeg in de tweede helft nog eens kan scoren, is het al een stuk comfortabeler."

Casper Nielsen zorgde dan voor de 3-0, maar Dylan Mbayo redde nog de Lokerse eer. "Ik ben teleurgesteld dat we na onze derde goal nog een tegentreffer slikten, want dat was enkel omdat we niet meer gefocust waren. Het is misschien raar om te zeggen nadat je kan winnen van Lokeren. Mijn boodschap aan Pietro Perdichizzi was ook: hou de nul! Desondanks ben ik nog altijd blij met de uitslag en de prestatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties