andAnderlecht
gnkKRC Genk
1-0
Datum: 30/01/2013 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: Halve Finales (H)
Stadion: Lotto Park
Live Debuut voor De Zeeuw en Kara
Debuut voor De Zeeuw en Kara
Foto: © SC

De halve finale tussen Anderlecht en Genk kent vanavond zijn eerste gedeelte in het Astridpark. Twee clubs die van het bekerverhaal ook een prioriteit gemaakt hebben en dus mogen we vonken verwachten.

Anderlecht mist Kljestan door schorsing, maar Biglia en De Zeeuw zijn wel fit. Of Van den Brom ze beiden onmiddellijk in het elftal dropt, valt af te wachten. Dat Biglia speelt, mag duidelijk zijn want de Argentijn behoudt zijn kapiteinsband, De Zeeuw zit in de selectie, maar of hij volledig wedstrijdfit is, weten we niet. In het andere geval staat waarschijnlijk Kanu naast Biglia. Voorin behoudt De Sutter het vertrouwen met Praet net achter hem.

Ook bij Genk een volledig fitte kern op de langdurig gekwetste Joneleit na. Bij de Limburgers zijn de twijfels vooral in het aanvallend compartiment. Op het veld van Anderlecht zal Been niet met vier aanvallers aantreden. Barda wordt waarschijnlijk geslachtofferd voor een extra middenvelder. Kumordzi komt dan in beeld. Vossen-Buffel-De Ceulaer kunnen het aanvallend trio vormen.

Meer nieuws

Beker van België