Datum: 31/01/2018 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: Halve Finales (H)
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Club Brugge wil zich na foutje in Gent herstellen en trekt met twee nieuwkomers naar Standard
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Club Brugge trekt met nieuwkomers Scholz en Mitrovic naar bekerduel in Standard

Club Brugge wil zich na foutje in Gent herstellen en trekt met twee nieuwkomers naar Standard

Woensdagavond om 20.45 uur spelen Standard en Club Brugge hun heenwedstrijd van de halve finale van de Croky Cup. De leider in de Jupiler Pro League neemt de twee nieuwkomers meteen mee naar Luik.

Club Brugge voegde de afgelopen dagen nog twee spelers toe aan de selectie. De Kroatische international Matej Mitrovic wordt gehuurd van Besiktas, terwijl Alexander Scholz definitief overkwam van ... Standard. Beide spelers kunnen woensdagavond meteen hun vuurdoop krijgen in Luik, want Scholz en Mitrovic zitten in de selectie.

Club leed zondag nog een zeldzame maar tegelijk pijnlijke nederlaag in de Slag om Vlaanderen. Het verloor met 2-0 in Gent en is uit op eerherstel tegen Standard. Ivan Leko kan alvast geen beroep doen op de geblesseerden Poulain en Decarli.

De selectie van Club Brugge: Gabulov, Vermeer, Gabriel, Cools, Denswil, Mechele, Scholz, Mitrovic, Tomečak, Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanlerberghe, Vanaken, Wesley, Diaby, Vossen, Limbombe en Dennis

Standard speelde zondag dan weer zijn beste wedstrijd van het seizoen tegen Anderlecht, al kreeg het niet de verdiende drie punten (3-3). Aangezien de Rouches momenteel niet in play-off 1 zitten, kan de bekerfinale wel eens de kortste weg naar Europa worden.

Coach Ricardo Sa Pinto kan alvast geen beroep doen op aanvallers Dieumerci Ndongala en Orlando Sá. Beide spelers pakten hun derde geel en zijn geelgeschorst voor de bekerclash tegen Club.

Meer nieuws

Beker van België