wesWesterlo
moeMoeskroen
Datum: 25/08/2007 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Het Kuipje
Moeskroen wint op een diefje
Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Moeskroen wint op een diefje
Foto: © SC

Moeskroen heeft op een diefje de drie punten meegepakt uit het Westelse Kuipje. Een afgeweken schot van Carles Coto en binnentikker van Bertin Tomou zadelden Westerlo met een zware kater op.
 
Het waren nochtans de Kempenaars die de zege het meeste verdienden. Patrick Ogunsoto kwam in het eerste kwartier twee keer dicht bij een doelpunt, maar de Nigeriaan zag zijn pogingen gekeerd door Mark Volders. Afstandschoten van Wim Mennes en Stef Wils kenden ook weinig succes. Westerlo bleef na rust enthousiast voetballen, maar miste precisie in de afwerking. Tom Van Imschoot en opnieuw Ogunsoto kopten over. Marc Wagemaekers vond een attente Volders op zijn weg naar doel.
 
Moeskroen stelde daar eigenlijk bitter weinig tegenover. Voor rust bracht een bedrijvige Michael Nicoise de Westelse verdediging een aantal keren in moeilijkheden. Yves De Winter hield hem met een mooie redding van de openingstreffer. Na rust brachten de bezoekers nog minder, maar slaagden ze er op een diefje toch nog in om de drie punten te pakken.

Vooraf