Datum: 04/02/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: King Power at Den Dreef
Live Boeckx opnieuw in doel, eerste basisplaats voor Raman
Melissa Maes
| 0 reacties
Boeckx opnieuw in doel, eerste basisplaats voor Raman
Foto: © SC

Voor AA Gent staat er een moeilijke verplaatsing naar OH Leuven op het programma. Gaan de wegen makkelijk te berijden zijn met de sneeuwval van gisteren? Daarnaast is de promovendus ook geen te onderschatten ploeg.

OH Leuven weet het topclubs behoorlijk moeilijk te maken in eigen huis. Het stuurde Anderlecht en Club Brugge met lege handen naar huis en Racing Genk wist er slechts een puntje te veroveren.

In de heenmatch wisten de Buffalo’s het doel van de promovendus makkelijk te vinden. Toen werd het maar liefst 6-1. Benieuwd of het opnieuw een doelpuntrijke wedstrijd zal worden.

Sollied neemt meteen laatste aanwinst Mix Diskerud op in zijn selectie. Thijs, Smolders, Lepoint en Ljubijankic zijn nog steeds onbeschikbaar. Boere haalde de wedstrijdkern niet, El Ghanassy werd dan wel weer opgevist. Van Geneugden kan niet rekenen op Hayen.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20 uur.

Vermoedelijke opstellingen:
OHL: Kaminski, Boi, Dejmek, Raymaekers, Weuts, Gislason, Diandy, Geraerts, Remacle, Chuka, Iakovenko
AA Gent: Boeckx, Rafinha, Melli, Arzo, Maréval, N’Diaye, Jørgensen, Van Der Bruggen, Brüls, Mboyo, Raman

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
AA Gent is favoriet. Een gokje op OHL daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt AA Gent de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 225 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van OHL wint u 900 euro.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent