Speeldag: Speeldag 21

Herbeleef Union SG - STVV (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Union SG en STVV live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 21 reacties...

Union gaat tegen STVV op zoek naar een eerste overwinning in 2024. Door de schorsing van Moris is het Heinz Lindner in doel, terwijl Amoura in Ivoorkust zit op de Afrika Cup.
Union SG (Union SG - STVV)
Union SG: Heinz Lindner - Kevin Mac Allister - Christian Burgess - Ross Sykes - Alessio Castro-Montes - Mathias Rasmussen - Noah Sadiki - Casper Terho - Cameron Puertas - Dennis Eckert Ayensa - Gustaf Nilsson
Bank: Kevin Rodriguez - Elton Kabangu - Nathan Huygevelde - Henok Teklab - Guillaume François - Arnaud Dony - Fedde Leysen - Joachim Imbrechts - Tiago Gomes

STVV (Union SG - STVV)
STVV: Jo Coppens - Matte Smets - Wolke Janssens - Bruno Godeau - Daiki Hashioka - Mathias Delorge - Joel Chima Fujita - Eric Junior Bocat - Jarne Steuckers - Rihito Yamamoto - Kahveh Zahiroleslam
Bank: Adam Nhaili - Olivier Dumont - Joselpho Barnes - Fatih Kaya - Kangni Frederic Ananou - Ryotaro Ito - Robert-Jan Vanwesemael - Matt Lendfers - Ryoya Ogawa
1
Union SG - STVV: 0-0

1
De bal rolt in het Dudenpark!
4
Zahiroleslam met een eerste poging, maar tot drie keer toe niet op doel.
6
Union herstelt het evenwicht een beetje. De voorzetten leveren niets op.
9
Ayensa alleen op doel af, maar hij steekt de bal naast!
12
Union steekt opnieuw de neus aan het venster, maar dat levert niets op.
15
Kwartier ver! Puertas met de kans, maar ook dit komt er niet goed uit. In de zone van de waarheid blijft het wat afwachten.
17
Hashioka met de voorzet en Zahiroleslam pakt uit met een acrobatisch stuntje om de 0-1 tegen de touwen te werken.
17

Goal
Doelpunt van Kahveh Zahiroleslam (Daiki Hashioka)

19
Meteen het antwoord van Union SG. Nilsson met een heerlijke pegel, maar tegen de lat!
23
Halfweg de eerste helft. Door de achterstand gaat Union nog meer op zoek naar een doelpunt.
25
Wim Smet wordt naar het scherm geroepen. Wat heeft de VAR gezien?
27
Nilsson met een kansje, maar vanuit een schuine hoek kan hij niet scoren.
28
Het VAR-moment was trouwens voor een charge van Castro-Montes op Hashioka, maar Smet oordeelt dat het te weinig is voor een rode kaart.
31
Union heeft werk aan de winkel. We zijn een halfuur ver en ze krijgen de schwung er niet echt in.
34
Nilsson en Eckert staan klaar, maar de voorzetten komen er niet uit.
37
We kabbelen stilaan richting rust. Wat krijgen we nog?
37
 Gele kaart voor Daiki Hashioka

39
Puertas met een mooie voorzet, maar zowel Nilsson als Eckert trappen naast de bal.
42
Krijgen we nog iets voor de rust? Het blijft een beetje wachten op nieuwe kansen.
45
Nog twee minuten extra tijd in deze eerste helft.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn er opnieuw aan begonnen in Brussel.
17:22

Goal
Doelpunt van Ross Sykes (Cameron Puertas)
Op een corner is het plots Ross Sykes die de 1-1 tegen de touwen kan werken. En zo gaan we rusten met een gelijkspel!
48
Steuckers meteen met een kans(je), maar Lindner is bij de pinken.
52
Union krijgt nog eens een makkelijke corner, maar deze keer profiteren ze niet.
56
Zahiroleslam komt zich tot twee keer toe roeren, maar Lindner is bij de pinken.

66
Steuckers haalt uit, Lindner moet lossen. Sykes redt van de lijn!
68
Vervangen Casper Terho
Ingevallen Henok Teklab

69
Halfweg de tweede helft. Het is stilaan moneytime.
73
Yamamoto alleen door, maar hij vergeet het te proberen uitspelen.
74
Penalty voor Union SG

75
Bal op de stip na een fout van Godeau op Nilsson. Of komt de VAR nog tussen?
77
De VAR beslist: geen penalty!

77
 Gele kaart voor Gustaf Nilsson

77
Lardot grijpt in en stuurt Smet naar het scherm. Geen strafschop, wel geel voor een schwalbe!

80
De tijd begint te dringen. Dubbele wissel voor de bezoekers.
83
 Gele kaart voor Kangni Frederic Ananou

84
Vrije trap voor Union op een heel leuke plek, centraal vlak buiten de grote rechthoek. Puertas trapt knap, maar Coppens met dé redding!
88
Rodriguez probeert het met een plaatsbal, Coppens pakt.
90
Het is hier nog niet gedaan!
90+1
Acht minuten extra!
90+2
Puertas geblesseerd? Dat zou een grote domper zijn!
90+6
Kabangu kan op wandel, maar Smets zit er uiteindelijk tussen. We zitten nu echt in de laatste minuten.
90+7
Daar is Kevin Rodriguez! Boem, paukenslag in de 97e minuut. Kampioenengeluk, nu al?