Datum: 17/05/2015 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Vanderhaeghe wil criticasters de mond snoeren met zege op Mambourg
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Vanderhaeghe wil criticasters de mond snoeren met zege op Mambourg
Foto: © photonews

Er staan vandaag twee absolute kleppers op het menu, maar ook de strijd om de vierde en vijfde plaats blijft spannend. Vanavond hopen Sporting Charleroi en KV Kortrijk alvast een belangrijke stap richting die vierde plaats te zetten.

Charleroi legde dit seizoen al knap voetbal op de mat, maar de laatste weken hebben de troepen van Felice Mazzu het wat moeilijker om punten te pakken. Na een magere 1 op 9 willen de Zebra’s eindelijk nog eens uitpakken met een zege.

Mazzu kan tegen Kortrijk geen beroep doen op de geblesseerden Geraerts en Vervoort. Voor het overige is iedereen fit, al moet Coulibaly wel oppassen dat hij niet tegen zijn vijfde gele kaart van het seizoen loopt.

Of... Staat Kortrijk op na turbulente week?

Over naar Kortrijk dan. De Kerels hebben er misschien wel de meest turbulente week uit hun bestaan opzitten. Yves Vanderhaeghe tekende een contract bij KV Oostende, de donderdag-training werd verstoord door boze supporters en dan was er nog de polemiek rond de jongens die op negen gele kaarten staan.

De vraag is dan ook of de manschappen van Vanderhaeghe sterk genoeg in hun schoenen staan om vanavond te antwoorden met de voeten. Matton, Ragolle, Mahau en Capon zijn er niet bij wegens een blessure.

Beleef de wedstrijd nog intenser!

Denk jij dat Charleroi vanavond de drie punten pakt? Waag er dan een gokje op bij Unibet. Een zege van de Zebra's levert 120 euro op. Zet je je geld in op Kortrijk, dan kan je maar liefst 225 euro winnen. Nog geen account bij Unibet? Maak er dan snel eentje aan via DEZE LINK en ontvang een welkomstbonus van 60 euro!

Meer nieuws