Competitie: KNVB Beker
Speeldag: Kwart Finales
Stadion: Oosterenk Stadion
PEC Zwolle naar halve finales beker

PEC Zwolle won in eigen huis met 3-2 van Heracles Almelo en mag zo naar de halve finales van de Nederlandse beker. Gisteren plaatste ook AZ zich al bij de laatste vier.

Heracles was snel op voorsprong gekomen in Zwolle dankzij Vejinovic, maar een dikke vijf minuten later was het alweer 1-1 dankzij Slot. Vlak voor rust scoorde Benson voor de thuisploeg, waardoor Zwolle met een voorsprong kon gaan rusten.

In de tweede helft maakte Drost de 3-1, maar Everton kon de wedstrijd nog een twintigtal minuten spannend maken. Ondertussen was ook Schamp ingevallen bij de bezoekers, maar ook hij kon Heracles niet meer op gelijke hoogte brengen.

PEC Zwolle is aan een goede periode bezig: het won eerder deze maand in PSV en speelde in een oefenwedstrijd gelijk tegen Werder Bremen.