Fonte verhuist al zeker niet naar Fulham

Philippe Crols
| 0 reacties
Fonte verhuist al zeker niet naar Fulham
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jose Fonte wordt de laatste tijd ook van het kastje naar de muur gestuurd. Hij heeft in een goede week tijd al heel wat clubs bezocht. 

Jose Fonte werd een dikke week terug nog gelinkt aan Standard, maar die deal sprong in laatste instantie nog af. De verdedigende middenvelder vertrok immers van Vitoria Setubal naar Benfica. Daar tekende hij een contract voor 4,5 seizoenen, maar hij wordt ook al meteen uitgeleend. De club waar hij zou voor gaan spelen leek Fulham te gaan worden. De jongeling zit immers in Londen voor contractbesprekingen, maar Fulham wordt al zeker niet zijn nieuwe club. 

Fulham-manager Chris Coleman zei er het volgende over: 'Ik heb alle verslagen over hem goed gelezen en ben onder de indruk, maar we zullen hem niet aantrekken. Ik wilde hem eerst zelf ook nog aan het werk zien, maar aangezien dat dat niet mogelijk is zal er geen deal tot stand komen met ons. Van Benfica mag hij om verscheidene redenen niet meetrainen met ons. Helaas, maar wij kunnen daar ook niets aan doen.'
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties