Di Canio is woedend op voorzitter

K M
| 0 reacties
Di Canio is woedend op voorzitter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paolo Di Canio is woedend op de voorzitter van Lazio, Claudio Lotito. De aanvaller is op het einde van het seizoen transfervrij, maar onderhandelingen over een nieuwe overeenkomst worden telkens uitgesteld.
 
Di Canio: “Genoeg is genoeg. Ik wil dat de waarheid over de hernieuwing van mijn contract wordt gehoord. Of het ja of nee is om mij nog een seizoen langer te houden, ik wil het antwoord weten. Ik weet echt niet wat er in de toekomst zal gebeuren en ik zal het maar pas over enkele dagen te weten komen.”
 
“Het punt waar ik het kwaadst over ben is dat mij twee maanden geleden gezegd werd dat we op 30 april zouden praten. Op dat moment was er zelfs geen tijd voor een gesprek van 15 minuten dus ik accepteerde dat. Op dit moment hebben we zelfs niet meer dan 30 seconden nodig om ja of nee te zeggen. Er valt over niks anders te praten. Als dit een andere club was, had ik hen gezegd dat ze allemaal naar de hel mochten lopen.”
 
“Ik weet nu al dat ze een excuus gaan vinden om onze afspraak op 15 mei uit te stellen en ik verwacht dan ook een telefoontje op 14 mei. Je zal wel zien. Maar dat is niet alles. Op de 29ste beginnen de lessen om coach te worden en na die datum zal ik vaarwel moeten zeggen tegen mijn spelerscarrière in Italië. In Australië willen ze mij echter wel nog zien spelen.”
 
“Ik wil mijn carrière eindigen bij Lazio en ik versta niet waarom men weigert om mij een eerlijk antwoord te geven. Het financiële luik is in orde en de coach heeft al gezegd dat hij wil dat ik blijf. De waarheid doet pijn. Ik denk dat men hoopte dat ik een fout zou maken in de derby of tegen Livorno, maar ik ben niet dom en niks gebeurde. Misschien heeft dat enkele mensen verrast.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties