Zambrotta in januari naar AC Milan

Zambrotta in januari naar AC Milan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gianluca Zambrotta zou al in januari voor AC Milan kunnen spelen. Normaal zou de Milanese ploeg pas eind dit seizoen proberen de aanvallende links-back binnen te halen, maar de vrouw van de speler zou serieus last hebben van heimwee en al in januari terug willen naar Italië.
 
Zambrotta was maar een doel voor volgend seizoen bij AC Milan omdat FC Barcelona pas in de zomer Philipp Lahm van Bayern München wil overnemen en daarom hun speler niet eerder zou willen verkopen. Volgens insiders volgt de Milanese ploeg de situatie van Zambrotta op de voet en is men ervan overtuigd dat men de enigste valabele ploeg is die geïnteresseerd is, zou Barcelona beslissen om de verdediger te verkopen.
 
Zambrotta verkaste in de zomer van 2006 naar FC Barcelona omdat hij het tot degradatie verplichte Juventus niet naar de Serie B wou volgen. De Italiaan kon er echter nooit zijn niveau van voorheen halen. De link met AC Milan bestaat al eerder dan vandaag, maar door deze recente ontwikkelingen zou een transfer kunnen versneld worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties