Coach van Besiktas gooide de handdoek

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Coach van Besiktas gooide de handdoek
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ertugrul Saglam is niet langer meer de coach van de Turkse topploeg Besiktas. De Turk besloot om zelf de handdoek te gooien omdat hij zich verantwoordelijk voelt voor de uitschakeling van het team in de UEFA-beker.

Besiktas moest verleden week het onderspit delven tegen de Oekraïense club Metalist Kharkiv. De Turken gingen ginds met 4-1 de boot in. Die uitschakeling zit Ertugrul Saglam nu zo hoog dat hij besliste om ermee op te houden. "Ik ervaar ondanks alle tegenslagen mijn tijd hier bij Besiktas als succesvol. Ik ben blij dat ik afscheid van deze club heb kunnen nemen met een overwinning en wens Besiktas nu het allerbeste", aldus Saglam. In de competitie was Besiktas afgelopen weekend te sterk voor Haceteppe SK.

"Als ik de rangschikking bekijk, dan zie ik dat we drie punten bonus hebben op Galatasaray en acht punten op Fenerbahçe. Dat ziet er zeker niet verkeerd uit maar de uitschakeling in de UEFA-beker kan ik niet verteren", aldus Saglam op de clubwebsite. Ook het bestuur van de Turkse topclub was verrast want ze waren nochtans tevreden over hun trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties