Maniche ziet zijn contract in Madrid ontbonden worden

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Maniche ziet zijn contract in Madrid ontbonden worden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Portugese international Maniche (foto) is niet langer een speler van Atlético Madrid. De Spanjaarden verbraken het nog lopende contract van de middenvelder. Die verbintenis liep trouwens sowieso al af op het einde van dit seizoen.

Maniche lijkt zich samen met de Griek Georgios Seitaridis onmogelijk te maken bij Atlético Madrid. Beide spelers hadden bij de thuiswedstrijden tegen zowel Sporting Gijon als Numancia Soria normaal in de tribune moeten zitten. Beiden lieten echter bewust verstek gaan.

Maniche lag al eens in de clinch met ex-trainer Javier Aguirre en ook met diens opvolger Abel Resino lijkt het niet te klikken. Zeker de jongste weken is de verstandhouding niet al te best want aanvankelijk had de middenvelder zich weer in de ploeg weten te knokken. De laatste keer dat Maniche overigens in actie kwam, was bij het Champions League-duel op 11 maart tegen FC Porto.

Maniche heeft in de Portugese media al laten weten dat hij aanbiedingen op zak heeft vanuit Engeland en Italië. De 52-voudig international stond eerder in zijn carrière onder contract bij FC Porto, Dinamo Moskou, Chelsea FC en Inter Milaan.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties