Laquait verlaat Charleroi voor derdeklasser

De Nijs Michael
| 4 reacties
Laquait verlaat Charleroi voor derdeklasser
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi krijgt nog voor de start van dit seizoen een mokerslag te verwerken. Bertrand Laquait, jarenlang één van de sterkhouders bij de Karolo's, verlaat de club. De Fransman gaat in zijn thuisland aan de slag bij derdeklasser Croix de Savoie.

"Ik wilde al een tijdje terug naar Frankrijk en Croix de Savoie was de enige club die me een echt aanbod had gedaan", legt Laquait uit bij Sporza. "Ik heb voor twee jaar getekend. Ik trek naar een ambitieuze ploeg die zo snel mogelijk naar de Franse tweede klasse wil."
 
"Dit is dus geen afscheid van het topvoetbal. Na mijn carrière krijg ik misschien een job in de club", gaat de doelman verder. "Van mijn zes seizoenen bij Charleroi onthoud ik vooral de passie van de supporters. Ik wil hen bedanken en hoop dat ik hen veel moois heb gegeven."

"Charleroi respecteert de wens van Bertrand om zich bij zijn familie in Frankrijk te voegen en zijn carrière daar voort te zetten", bevestigt Charleroi. "Bertrand heeft ons mooie jaren geschonken. We willen hem bedanken voor zijn loyale inzet en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe team." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties