Coppens: "Club was niet gevaarlijk"

Nico Wieme
| 20 reacties
Coppens: "Club was niet gevaarlijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jo Coppens verdrong bij Cercle Bram Verbist naar de bank. De goalie was tevreden over zijn match, maar baalde toch over de nederlaag tegen Club.

“Die eerste goal is echt een lucky shot”, aldus Jo Coppens. “Het bleek wel het kantelmoment in de match te zijn. Uiteindelijk was Club niet zo gevaarlijk en heb ik niet al te veel moeilijke ballen moeten pakken, op die ene van Joseph Akpala in de eerste helft na.”

 

“Ik was niet nerveus omdat ik nu plots mocht spelen. Ik bekijk het van match tot match. Elke wedstrijd maak ik evolutie en dat is belangrijk voor een jonge doelman als ik”, zei Coppens.

 

De Cercledoelman is nu ook opgeroepen voor de nationale beloften. “Dat wordt weer een nieuwe ervaring. Met Mignolet en Baguette is de concurrentie echter niet min. Het gaat snel voor mij, maar het komt er nu op aan om met beide voeten op de grond te blijven”, analyseerde Coppens nuchter.

 

“Als jonge gast moet je veel spelen om te leren. Zo’n kansen als vandaag en bij de nationale beloften mag je niet laten liggen”, eindigde Coppens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties