Transferdagboek 27/12: Pazzini ploegmaat Kompany, Pandev naar Inter?

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Transferdagboek 27/12: Pazzini ploegmaat Kompany, Pandev naar Inter?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de wintermercato in het vooruitzicht duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Updated @ 15:23

Gabriele Oriali, adviseur van Inter, zegt in de media dat Inter Milan interesse heeft in Goran Pandev. Ook Julio Baptista van AS Roma wordt op de voet gevolgd. Verder denkt de kampioen van Italië ook aan Marek Hamsik die het mooi weer maakt bij Napoli.

De Italiaanse media suggereren dat Juventus Cristian Ledesma van Lazio wil aantrekken. De Oude Dame zou vijf miljoen euro veil hebben en is ook bereid om Molinaro, Tiago of Giovinco in de deal te betrekken.


Manchester City lonkt naar Sampdoria-aanvaller Giampaolo Pazzini, medlt The Sun.
De 25-jarige Toscaan wees eerder al een bod van Manchester United en Chelsea af.


Volgens Le Parisien toont PSG interesse in Royston Drenthe van Real Madrid. De Nederlander wordt gezien als vervanger voor Jérôme Rothen, verhuurd aan Glasgow Rangers. De Franse hoofdstedelingen zouden ook op Ricardo Qauresma azen.

De Spaanse website Sport.es meldt dat Espanyol Barcelona zijn pijlen richt op Mario Balotelli (foto) en David Suazo van Inter. Het kleine broertje van Barça wil één van de spelers huren.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties