Csaba laat zich meteen gelden bij Charleroi

Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Csaba laat zich meteen gelden bij Charleroi
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Hongaarse coach Laszlo Csaba leidde gisteren zijn eerste training bij Charleroi. De nieuwe oefenmeester liet zich meteen gelden.

Morgen wordt Csaba officieel voorgesteld aan de pers. "Ik ken zijn werkmethode niet, maar ik ken wel zijn visitekaartje. En ik ben ervan overtuigd dat hij een goede trainer is", aldus assistent Tibor Balog in HBvL.

Al bij één van de eerste oefeningen legde Csaba de training stil. Hij stapte op de Congolees Tshibumbu af en vroeg hem zijn sieraden uit te doen. De Hongaarse coach haalde secretaris Hendrickx erbij die alle spelers moest briefen dat het moet gedaan zijn met sieraden op training te dragen.

Als speler geraakte Csaba niet verder dan de Duitse tweede klasse. Hij speelde onder andere voor KFC Uerdingen en moest op 27-jarige leeftijd stoppen wegens een knieblessure.

Charleroi heeft nu officieel drie coaches op de loonlijst staan. Met Tommy Craig is afgesproken dat hij geregeld nog scout voor de Zebra's in Schotland. Met Jacky Mathijssen zal het clubbestuur deze afspraak waarschijnlijk niet kunnen maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties