Ronaldo doet het weer voor Real Madrid

Fabian Morren
| 24 reacties

Real Madrid heeft dankzij een opnieuw indrukwekkende Cristiano Ronaldo de volle buit gepakt bij Hércules Alicante. Real won met 1-3.

Hércules kende een droomstart. Al na drie minuten liet David Trezeguet met een fraaie kopbal Real-doelman Iker Casillas kansloos. Real had in de eerste helft al kansen om de gelijkmaker te scoren, maar Ronaldo en Higuain lieten de mogelijkheden onbenut.

In de tweede helft kwam de gelijkmaker er wel. Doelman Juan Calatayud blunderde bij een schot van Cristiano Ronaldo, waardoor Angel Di Maria van dichtbij kon scoren. Acht minuten voor tijd zette Ronaldo de bezoekers op voorsprong. Een schot van Benzema werd nog gered, maar in de rebound trof de Portugees raak. Wat later maakte Ronaldo op aangeven van Benzema er ook nog 1-3 van.