Pivaljevic hangt zijn voetbalschoenen aan de haak

Steurbaut Kersten
| 34 reacties
Pivaljevic hangt zijn voetbalschoenen aan de haak
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Darko Pivaljevic heeft de knoop doorgehakt. De 36-jarige Serviër hangt na dit seizoen zijn professionele voetbalschoenen aan de haak. “Hopelijk raak ik nog fit voor een afscheidsmatch.”

Zeventien jaar lang al is Pivaljevic actief als profvoetballer. Het laat zijn sporen na. De Antwerpse publiekslieveling moest de wedstrijd tegen Boussu Dour met een pijnlijke hiel vanuit de tribune volgen. De Serviër had nochtans een hele week meegetraind.

“Hopelijk raak ik nog fit voor de laatste wedstrijd tegen OHL”, zucht Pivaljevic. Die wedstrijd moet voor de Serviër de afscheidsmatch van het Antwerpse publiek worden. King Darko besliste deze week om zijn carrière als profvoetballer af te sluiten.

“Eigenlijk wist ik dat al van bij het begin van het seizoen”, aldus Pivaljevic. “Maar ik wou niets zeggen en afwachten hoe het zou lopen. Je weet maar nooit.”

Pivaljevic is in juni einde contract bij Antwerp. De Serviër heeft nog wel een optie, maar is een dure vogel voor de Great Old. Een verlenging is dus niet aan de orde, beseft Pivaljevic.

“Ik ken de situatie van de club en ik ga ook niet voor minder spelen. Dan is het een logische beslissing dat ik stop. Misschien dat ik nog actief blijf op een lager niveau, maar tweede klasse is definitief afgelopen voor mij.”

Maandag leest u op uw favoriete voetbalsite een uitgebreid interview met Darko Pivaljevic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties