Di Canio breekt in bij ex-club

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Di Canio breekt in bij ex-club
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paulo Di Canio heeft in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken bij Swindon Town. De Italiaan nam daar maandag nog ontslag na een hele discussie met het bestuur.

Di Canio promoveerde met Swindon Town vorig seizoen van vierde klasse naar de derde afdeling, maar dit seizoen was het bestuur niet ambitieus genoeg in de coach zijn ogen. Hij had een hele discussie met de bestuurslui en maandag besliste hij daarom op te stappen bij de derdeklasser.

Dat was niet meteen de slimste beslissing, want Swindon staat aan de leiding in de derde divisie en maakt kans op voor het tweede jaar op rij te promoveren. Voor Di Canio was de maat echter vol en hij smeedde een plannetje om zijn ex-club een loer te draaien.

In de nacht van donderdag op vrijdag brak Di Canio in bij Swindon Town, om er alle foto’s van zijn successen met de club van de muur te halen. Ook dat was niet bijster slim van ex-speler van onder andere Lazio, Milan en Juventus. De bewakingscamera’s op de club legden alles vast op tape en Swindon Town overweegt nu een rechtszaak aan te spannen tegen zijn voormalige coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties