Goor: "Ik droom van een terugkeer naar eerste klasse"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Goor: "Ik droom van een terugkeer naar eerste klasse"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Bart Goor mocht dinsdag veertig kaarsjes uitblazen. De middenvelder van tweedeklasser Westerlo bereikte dan wel de pensioengerechtigde leeftijd voor een voetballer, aan stoppen denkt hij nog niet.

Goor kreeg al meermaals te horen dat hij moet opletten voor het jaartje te veel. “Maar ik vind dat veel collega’s veel te vroeg gestopt zijn met profvoetbal”, vertelt de middenvelder in Gazet van Antwerpen. “Ik wil het niet meemaken dat ik achteraf spijt heb van mijn keuze om ermee te kappen. Ik ga gewoon door zolang ik vind dat ik het gewenste niveau haal.”

“Het liefst van al zou ik met Westerlo nog eens terugkeren naar eerste klasse”, bekent de ancien. “Terugkeren naar het Astridpark zou bijvoorbeeld schitterend zijn. Het is ook nog mogelijk want het ziet ernaar uit dat Westerlo zal meestrijden in de eindronde.”

De middenvelder speelde zo’n twintig jaar mee in het moderne profvoetbal. Zijn carrière bracht hem langs topclubs als Anderlecht, het Duitse Hertha Berlijn en het Nederlandse Feyenoord. Moet Goor zich financieel nog zorgen maken? “De grote contracten kwamen pas later in mijn carrière”, bekent de middenveler. “Ik zal zeker nog moeten werken. Maar ik heb de luxe om kieskeurig te zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties