Barça mist Puyol en Mascherano tegen Bayern

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Barça mist Puyol en Mascherano tegen Bayern
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Barcelona zal komende dinsdag in de halve finales van de Champions League geen beroep kunnen doen op Carles Puyol en Javier Mascherano. Beide spelers kampen met blessures en moeten al zeker verstek geven voor de heenwedstrijd.

“Puyol is niet beschikbaar voor de wedstrijd in München”, liet assistent-coach Jordi Roura vrijdag weten op een persconferentie.”We weten niet of hij tijdig fit zal raken voor de return op 1 mei. Het hangt af van zijn herstel en de beslissing die de arts neemt.”

Ook Javier Mascherano moet meer dan waarschijnlijk verstek geven voor de heenwedstrijd in de Allianz Arena. “Het herstel van Mascherano verloopt voorspoedig, maar we weten nog steeds niet of hij fit zal raken voor de terugwedstrijd”, aldus Roura.

Lionel Messi hervatte eerder deze week de trainingen bij Barça en zou tijdig fit raken. Door de blessures van Puyol en Mascherano moet coach Vilanova meer dan waarschijnlijk opnieuw veranderingen doorvoeren in het hart van de verdediging.

Gerard Piqué kan centraal achterin eventueel het gezelschap krijgen van Adriano, Marc Bartra, Alex Song, Sergio Busquets of Eric Abidal. Afwachten voor welke verdediger de Spaanse oefenmeester uiteindelijk opteert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties