Jovanovic: "Misschien stop ik wel"

Jovanovic: "Misschien stop ik wel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic nam met een titel afscheid in stijl bij Anderlecht, maar weet voorlopig niet waar hij volgend seizoen aan de bak gaat. De Serviër zou dicht bij Besiktas staan, maar ook de VS, het Midden-Oosten of zelfs stoppen zijn mogelijkheden.

Jova geeft wel aan dat hij op een bepaald niveau actief wil blijven, hij zal dus niet eender waar een contract tekenen. “Op dit moment heb ik nog niet één voorstel gekregen van een club waar ik graag voor zou tekenen”, zo zegt hij in Gazet van Antwerpen. “Ik kom van Anderlecht, waar ik kampioen ben geworden, en ik wil op een fatsoenlijk niveau blijven.”

De Servische linkspoot overweegt zelfs om een drastisch besluit te nemen: “Als ik geen geschikte club vind, die past bij mijn ambities en reputatie, dan sluit ik mijn carrière misschien af.”

Maar langs de andere kant zou de 32-jarige middenvelder een voorstel uit de VS of het Midden-Oosten niet naast zich neerleggen. “Ik ben op een leeftijd gekomen waarop dat een optie is, maar alleen als het om een topclub gaat met een grote reputatie. Hoeveel geld ze ook bieden, ik teken nooit voor een club die niet de hoogste ambities heeft.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties