Soldado: "Hoop op eindstrijd tussen Spanje en Brazilië"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Soldado: "Hoop op eindstrijd tussen Spanje en Brazilië"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De eerste ronde van de Confederations Cup is nog niet voorbij, maar de speculaties rond een eventuele finale zijn al volop aan de gang. "Ik hoop op een eindstrijd tussen Spanje en Brazilië", geeft Roberto Soldado alvast mee.

Zonder verrassingen zijn de affiches in de halve finales van de Confederations Cup gekend. In de ene wedstrijd zullen Spanje en Italië het wellicht tegen elkaar opnemen. De andere wedstrijd gaat dan weer tussen hoogstwaarschijnlijk tussen Brazilië en Uruguay.

In Spanje ziet menig voetbalfan het alvast graag gebeuren. Ook Soldado, ietwat verrassend de eerste keuze van Vicente Del Bosque in de aanval, geniet met volle teugen van het toernooi. “Vorig jaar viel ik nog naast de selectie voor het Europees kampioenschap. Het is dan ook extra leuk dat ik hier nu in de basiself sta.”

“Ik geniet er echt met volle teugen van om voor mijn land te kunnen spelen”, gaat de aanvaller van Valencia verder in Marca. “Veel collega’s maken het me in de Primera Division wekelijks moeilijk en dat maakt het speciaal om met hen samen te spelen. Misschien voetballen we in de toekomst ook in clubverband nog wel eens samen”. (lacht)

“Ik hoop op een eindstrijd tussen Spanje en Brazilië”, besluit Soldado. “Elke voetbalfan droomt toch van zo’n affiche in het legendarische Maracana?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Confederations Cup

Nieuwste reacties