Lost Fourlanos defensieve armoede op bij Club?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 39 reacties
Lost Fourlanos defensieve armoede op bij Club?
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Spyros Fourlanos haspelde gisteren zijn eerste negentig minuten in een Club-shirt af. "Ik trek mijn neus nooit op voor opdrachten", vertelt de ambitieuze Griek.

Spyros Fourlanos is een jeugdproduct van Panathinaikos, die in 2011 een plaats in de hoofdmacht van de Griekse eersteklasser wist te versieren. Een combinatie van weinig speelminuten en de financiële onmacht in Griekenland voerden de jeugdinternational naar West-Vlaanderen.

Gisteren speelde Fourlanos, mede door de wijzigende omstandigheden in de aanloop naar de partij, meteen de volle negentig minuten bij Club in de met 2-1-gewonnen oefenpot tegen Otelul. "Ik ben tevreden over mijn prestaties", vertelt de 19-jarige middenvelder op de blauw-zwarte webstek. "Mijn eerste helft kon zeker beter, maar dat kan ik op de vreemde voorbereiding schuiven." (lacht)

"Ik ben in de eerste plaats een middenvelder, maar ik zal mijn neus nooit optrekken voor een andere opdracht. De tweede helft kon ik als centrale verdediger mijn stempel drukken op een positie die me vreemd is."

Welk beeld heeft de Griek na zijn eerste weken bij Club? "De sfeer in het team is uitstekend", besluit Fourlanos. "Vooral de jongeren hebben zich tegen een ervaren club als Otelul goed gered. Dat is zeker een goed teken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties