Reactie Öztürk: "Heel sterk als ploeg"

Marc Van Den Noordgaete
| 5 reacties
Öztürk: "Heel sterk als ploeg"
Foto: © SC

Alpaslan Öztürk speelde een berematch als schokbreker op het Standardmiddenveld in de Cristal Arena. De Genkse smaakmaker Fabien Camus had meer dan de handen vol aan de onverzettelijkheid van de ex-Beerschotter, die de zege van de Rouches toeschrijft aan hun collectieve sterkte.

Marc Van Den Noordgaete in Genk

"Het viel goed mee voor ons, maar als ploeg zijn we toch heel sterk. We halen immers 9 op 9, wie gaat ons nu tegenhouden?", klonk het euforisch na het eindsignaal van scheidsrechter Verbist. "We zijn een jonge ploeg met enkele ervaren spelers daarbij, en zijn er ons wel van bewust dat we hard moeten verder blijven werken", belandde hij meteen daarna toch met de voeten op de grond.

Man geworden

Na vorig seizoen bij Beerschot heeft Öztürk echter wel reden om eventjes te zweven, want hij lijkt van de hel in de hemel te zijn beland. Toch blijft de robuuste middenvelder zijn ex-club in het hart dragen. "Ik maak inderdaad een grote stap vooruit, maar Beerschot gaf me wel de kans om om me als voetballer te ontplooien. Ik ben er sterker, kortom een man geworden. Beerschot blijft de club van mijn hart."

"Standard is echter een nieuwe fase in mijn ontwikkeling als voetballer, en het is dan ook deze club die telt. Het belangrijkste is zo lang mogelijk onze huidige hoogconjunctuur aanhouden, met andere woorden blijven winnen", aldus de nog altijd maar 20-jarige Öztürk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties