Coach APOEL: "Wij defensief? Dat zal je morgen wel zien"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Coach APOEL: "Wij defensief? Dat zal je morgen wel zien"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

APOEL Nicosia probeert morgen tegen Zulte Waregem een goede uitgangspositie te verwerven voor de terugwedstrijd volgende week in Cyprus. De coach schat de kansen - net als Dury - in op 50/50.

Aernout Van Lindt in Anderlecht

"We kennen Zulte Waregem zeer goed. We weten dat ze een goede ploeg hebben en dus weten we waar we ons aan kunnen verwachten", begon coach Paulo Sergio Bento de Brito van APOEL Nicosia zijn voorbeschouwing op de match van morgen.

Er wordt gefluisterd dat de Cyprioten mogelijk heel defensief zullen spelen, maar dat wil de trainer niet gezegd hebben: "Wij heel defensief? Dat zal je morgen wel zien", liet Bento de Brito niet in zijn kaarten kijken.

"Minder matchritme is een verwaarloosbaar feit"

"We werken aan ons systeem nog wat, maar naar mijn gevoel liggen de kansen in evenwicht. Ik heb er wel vertrouwen in, want de band met mijn spelers is goed."

De Cyprioten speelden dit weekend hun eerste wedstrijd in eigen land, dus staan minder ver in het seizoen dan Zulte Waregem: "Maar we hebben al Europees gespeeld dus hebben al wat matchen in de benen. Dat meer of minder aan matchritme zal dus verwaarloosbaar zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties