Vansteenkiste duidelijk: "Eventjes niet naar klassement kijken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Vansteenkiste duidelijk: "Eventjes niet naar klassement kijken"
Foto: © SC

Antwerp neemt het zaterdagavond op tegen Hoogstraten. Een wedstrijd die moet gewonnen worden om niet helemaal achterop te blijven hinken. Na de nederlaag tegen Dessel Sport moet het absoluut beter en daar is ook Jannes Vansteenkiste het helemaal mee eens.

De linksachter sprakt met Voetbalkrant.com over de verloren wedstrijd tegen Dessel Sport. “De nederlaag was absoluut een serieuze klap voor iedereen. We hadden dit niet zien aankomen en hadden gehoopt om opnieuw te kunnen winnen. Die nederlaag is vooral hard voor de fans.”

De sfeer was na de wedstrijd alles behalve goed te noemen. Was dat ook duidelijk in de vestiaire? “In de kleedkamer heerste er natuurlijk grote teleurstelling. Deze nederlaag had er nooit mogen komen en dat besef had iedereen ook.”

Winst tegen Hoogstraten VV is noodzakelijk voor The Great Old om te blijven meestrijden om de prijzen. Of ziet het jeugdproduct van Club Brugge dat anders? “Nu moeten we even niet naar het klassement kijken. Gewoon opnieuw beginnen met drie punten te pakken tegen Hoogstraten. Het kan op enkele weken tijd helemaal veranderen. De conclusies volgen dan na de jaarwisseling wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties