Köteles tevreden met punt: "Zo slecht zijn we niet bezig"

Caroline Tonnelier
| 18 reacties
Köteles tevreden met punt: "Zo slecht zijn we niet bezig"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laszlo Köteles speelde een sterke wedstrijd tegen Anderlecht en had dan ook een belangrijk aandeel in het felbevochten punt dat zijn team haalde. Na de match toonde hij zich tevreden met het behaalde resultaat.

Volgens Köteles speelde Anderlecht zoals verwacht kon worden. "We hadden verwacht dat Anderlecht zou komen. Ze speelden zoals ze thuis moeten spelen, met sterk aanvallend voetbal." Daartegenover zette Genk een stevige verdediging, aldus de doelman. "Onze verdediging was goed. Het belangrijkste was om de nul te houden, want dat staat gelijk aan minstens een punt. We probeerden zelf te scoren, maar dat lukte niet. Ik denk echter dat het een goed resultaat is."

Over de penalty viel er niet echt veel te vertellen, zo vond de Hongaar. "Ik ging naar rechts, hij trapte naar links. Het is een misser, meer valt er niet over te zeggen", zo reageerde de goalie laconiek.

Dat Genk aan een slechte periode bezig is, wilde hij niet horen. "We hebben in negen matchen nog niet verloren, dus zo slecht zijn we niet bezig. We moeten scoren en winnen, dan worden we nog beter. We hebben een nieuwe trainer en we hebben dus wat tijd nodig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties