Real Madrid met de beste kaarten, Basel moet vol aan de bak

Real Madrid met de beste kaarten, Basel moet vol aan de bak
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er wordt vanavond opnieuw gevoetbald in het kader van de Champions League. Real Madrid ontvangt Schalke 04 in het Estadio Santiago Bernabéu. En Porto krijgt Basel over de vloer, de Zwitsers moeten nog vol aan de bak.

Real Madrid - Schalke 04 

Santiago Bernabéu maakt zich op voor de komst van het Duitse Schalke 04. Real Madrid ging in Duitsland al winnen met 0-2 en kan de match rustig aanvatten. 

Luka Modric keert terug in de kern van Ancelotti, ten koste van de jonge Noor, Martin Odegaard. Hij wordt dus niet de jongste debutant op het kampioenenbal. Verder is het uitkijken of Ancelotti wijzigingen aanbrengt in het aanvallende compartiment na de kritiek van afgelopen weken. 

Porto - Basel 

De club uit Zwisterland mag zich opmaken voor een stevige partij. In eigen huis moest Basel een doelpunt incasseren, bij deze tussenstand gaan de Portugezen dus door. 

De Braziliaanse verdediger Danilo zette tien minuten voor het eindsignaal nog een strafschop om, waardoor Porto nu over de beste papieren beschikt. 

Kan Basel de overwinning pakken in Porto? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een lekkere 495 euro op. Durf je zelfs te wedden dat Schalke 04 kan winnen van Real Madrid? Dan mag je maar liefst 840 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Bovendien kan u dankzij een unieke actie nu al een gratis bonus van 60 euro claimen bij een storting als nieuwe klant van nauwelijks 20 euro. Doe er je voordeel mee als u nog niet bent ingeschreven bij UNIBET en speel hier mee!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties