Daar is Genk-coach McLeish niet rouwig om

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Daar is Genk-coach McLeish niet rouwig om
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard mist tegen Racing Genk een handvol basisspelers. "Wij ook", weerlegt Alex McLeish. Al steekt hij niet onder stoelen of banken dat hij blij is dat Imoh Ezekiel zondag niet tegenover Genk staat.

Robby Morren in Genk

"Voor ons was elke wedstrijd een cup final sinds ik hier aankwam. We hebben steeds onder druk gestaan en dat is nog altijd niet veranderd. We bereiden de wedstrijd zo goed mogelijk voor."

"Standard mist enkele belangrijke spelers, maar wij ook", zo zet McLeish de afwezigheid van Kumordzi, Tshimanga en Mboyo in de verf. Bovendien zijn Cissé en Kagé nog onzeker.

"Als je afwezigen hebt, is dat de mogelijkheid om andere spelers kansen te geven. Bij ons is dat goed uitgedraaid. Ik zie hun afwezigen dan ook niet als een grote bonus voor ons. Wij moeten trachten opnieuw dezelfde vechtlust en passing als tegen Zulte Waregem te brengen."

Toch was de oefenmeester niet rouwig dat Ezekiel er zondag niet zal bij lopen. "Ik ben niet ongelukkig dat Ezekiel er niet bij is. Hij is heel snel en heeft veel kwaliteiten. Mijn verdedigers zullen daar wellicht ook niet rouwig om zijn."

Kara en Kabasele zullen hun handen vol hebben met De Camargo. "Hij is ook een sterke speler en hij is dit seizoen al vaak belangrijk geweest voor Standard. Mijn verdedigers moeten proberen om een zo sterk mogelijke match te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties