Antwerp-fan minister Muyters blijft nog op zijn honger zitten: "Met Dierckx en Vleminckx dachten we 'Wauw, met hen gaat het lukken'"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 18 reacties
Antwerp-fan minister Muyters blijft nog op zijn honger zitten: "Met Dierckx en Vleminckx dachten we 'Wauw, met hen gaat het lukken'"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC kende een moeizame seizoensstart en zet in de terugronde alles op alles om alsnog de promotie naar de Jupiler Pro League in de wacht te slepen. Ook Philippe Muyters, minister van Sport en fervente Antwerp-fan, leeft mee met de Great Old.

Muyters had deze zomer een andere seizoensstart voor ogen van de oudste club van het land. "Het was wat tegenvallend tot dusver", vertelt hij in gesprek met Voetbalkrant.com. "Met mooie aankopen als Tuur Dierckx en Björn Vleminckx dacht iedereen: wauw, met hen gaat het lukken. Dat was nog niet het geval. Maar wat niet is, kan nog komen."

De kraker tegen Lierse staat met stip in mijn agenda

Met Wim De Decker aan het roer wil Antwerp het tweede finaleticket richting promotie in de wacht slepen. En met de minister op de tribunes van de Bosuil? "Ik ben er dit seizoen nog niet geraakt", moet Muyters eerlijk bekennen.

"Als minister van Sport neem ik veel verschillende soorten sportwedstrijden mee. Het nadeel is dat je niet altijd naar je eigen club kan gaan kijken. Maar de kraker tegen Lierse (weekend 10-12 februari, red.) staat met stip in mijn agenda." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties