KV Mechelen heeft oplossing beet voor William Togui: Spits reist af naar Tunesië

Seppe Frans
| 2 reacties
KV Mechelen heeft oplossing beet voor William Togui: Spits reist af naar Tunesië

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

William Togui gaat KV Mechelen verlaten. De spits komt nog nauwelijks in de plannen van Wouter Vrancken voor en gaat zijn geluk nu ergens anders beproeven.

KV Mechelen kon door tegenvallende resultaten een lange tijd niet op beide oren slapen in de strijd om het behoud, maar door de recente overwinningen van de laatste weken nestelen ze zich op een (voorlopig) veilige tiende plaats in het klassement. Het bestuur ging op zoek naar een nieuwe spits, en liet Ferdy Druijf tijdelijk overkomen van het Nederlandse AZ.

Dat betekende dus ook einde verhaal voor William Togui bij de club. Dit seizoen moest hij zich voornamelijk tevredenstellen met een rol als invaller. Daarnaast trof hij dit seizoen nog maar eenmaal raak voor zijn werkgever. Een vertrek dringt zich dus op voor de 24-jarige Ivoriaan.

KV Mechelen had de voorbije weken nauw contact met Espérance Tunis. Volgens Het Laatste Nieuws vliegt William Togui donderdag naar Tunis om er zijn medische testen af te leggen bij de club. De Tunesische  topclub won al vier keer de Afrikaanse Champions League. Hij zou er gehuurd worden, met aankoopoptie. Bij Malinwa heeft hij nog een contract tot 2024.

William Togui streek in 2018 neer Achter de Kazerne. In 68 wedstrijden trof hij achttien keer raak, maar deelde hij ook vijf assists uit. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties