Verlaat sterkhouder Club Brugge al na een jaar? "Engelse, Spaanse en Duitse grootmachten geïnteresseerd"

Verlaat sterkhouder Club Brugge al na een jaar? "Engelse, Spaanse en Duitse grootmachten geïnteresseerd"
Foto: Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Transferexpert Fabrizio Romano komt met transfernieuws over Club Brugge. Mogelijk verliest de huidige landskampioen in de zomer één van zijn spelers aan een topcompetitie.

Onder de nieuwe coach van Club Brugge, Scott Parker is bijna niemand zeker van plekje in de basis, al zeker niet in de verdediging. Maar één naam laat Parker bijna altijd staan: Bjorn Meijer.

De Nederlandse linkervleugelverdediger (19) kwam afgelopen zomer over van FC Groningen voor 6 miljoen euro. Meijer speelde intussen al 33 wedstrijden waarin hij één goal maakte en vijf assists gaf. 

Door de Champions League campagne van Club is Meijer ook in het buitenland op de radar gekomen. Volgens transferexpert Fabrizio Romano volgen heel wat topclubs Meijer dan ook op de voet. 

Zowel grootmachten uit Engeland, Duitsland en Spanje zouden Meijer volgen, specifieke clubs noemt Romano niet. Maar als het tot een transfer komt dan krijgt Club mogelijk een veelvoud van de 6 miljoen die het zelf betaalde. En met De Cuyper heeft het ook al een vervanger achter de hand. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties