Racing Genk geeft Vincent Kompany het nakijken en is klaar voor de Champions League

Racing Genk geeft Vincent Kompany het nakijken en is klaar voor de Champions League
Foto: © photonews

Racing Genk heeft getoond tegen het Burnley van Vincent Kompany dat ze klaar zijn voor de start van de Jupiler Pro League. Nog belangrijker! Ze zijn ook klaar voor de start van de Champions League.

Als vicekampioen moet Racing Genk aantreden in de tweede voorronde van de Champions League. Daar wacht komende dinsdag het Zwitserse Servette FC en de Genkenaars hebben getoond dat ze hiervoor klaar zijn. 

Zaterdagavond ontvingen ze het Burnley van Vincent Kompany. De kersverse promovendus van de Premier League is zich aan het voorbereiden op hun eerste wedstrijd tegen Manchester City. Ze hebben alvast nog wat werk voor de boeg. Dat heeft Racing Genk hun getoond in hun galamatch voor het nieuwe seizoen begint. 

De Genkenaars kwamen op voorsprong via Sor na acht minuten spelen. Vlak voor afsluiten maakte Arokodare de tweede van de avond en was het boeken toe voor Burnley. Racing Genk kon zo de teleurstelling van vorig seizoen doorspoelen en de fans tonen dat ze klaar zijn voor het komende seizoen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties