Franky van der Elst schuift verrassende outsider voor titel naar voren: "Ik heb zo'n gevoel"

Franky van der Elst schuift verrassende outsider voor titel naar voren: "Ik heb zo'n gevoel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De titelstrijd zou dit seizoen wel eens heel erg interessant kunnen worden. Analisten, databureaus en onze redactie: niemand raakt het eens.

Royal Antwerp is uittredend kampioen, KRC Genk wil terugslaan na de nipt gemiste titel, Union SG blijft een enigma en ook Club Brugge wil er na een minder jaar staan. En er zijn mogelijk nog teams die minstens de ambitie hebben om te stunten.

Maar wie de titel gaat pakken? Dat is een heel moeilijk debat. Niemand die een echt uitgesproken favoriet durft noemen. Diverse teams lijken nog niet helemaal klaar en dus valt er mogelijk de komende weken nog wel heel wat te vertellen.

Yaremchuk Roman

Franky van der Elst heeft zich alvast uitgelaten over de zaak. "Club Brugge kampioen dit seizoen? Ik durf niet zomeer ja zeggen", klinkt het in zijn analyse bij Het Nieuwsblad.

Gent?

Volgens hem is het centraal achterin en diep in de spits toch nog wat afwachten hoe blauw-zwart voor de dag zal komen. En dus heeft hij een heel andere ploeg op het oog als grote outsider.

"Ik heb zo’n gevoel… Hein Vanhaezebrouck klaagt altijd een beetje, en hij zal wel gelijk hebben met zijn smalle kern, maar ik denk dat AA Gent kan meedoen voor de titel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties