Vijf keer knallen: hoogspanning tussen de transfergeruchten van Mats Rits, Gift Orban en anderen door

Vijf keer knallen: hoogspanning tussen de transfergeruchten van Mats Rits, Gift Orban en anderen door

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voetbalzondag kondigt zich bijzonder pittig aan. Er staan voor de gelegenheid liefst vijf wedstrijden op het programma.

KAA Gent, Club Brugge en Genk speelden ook deze week opnieuw Europees, op zondag hebben ze een nieuwe opdracht in de Jupiler Pro League.

De Buffalo's willen hun perfect rapport (6 op 6 in de competitie en 9 op 9 in Europa) graag nog eventjes behouden. Dan moet Westerlo voor de bijl, de club die van alle teams misschien al het meeste uitgaf en zo de ambities kracht wist bij te zetten.

Rits  Mats
© photonews

Club Brugge heeft op bezoek bij KAS Eupen - dat zeker niet slecht aan het seizoen begon - meteen weinig keuze en moet een overwinning zien te gaan pakken in de Oostkantons. Op die manier kunnen ze het blazoen helemaal oppoetsen. Het moet het wel doen zonder onder meer Mats Rits, die mogelijk dichtbij een transfer staat.

Knalwedstrijden

KRC Genk zoekt dan weer naar vertrouwen na de Europese nederlaag en wil op Jan Breydel tegen Cercle Brugge vermijden dat het écht een lastig verhaal wordt voor de Limburgers. Maar er is nog meer.

Ook Anderlecht speelt op zondag, op bezoek bij het verrassende STVV dat 6 op 6 pakte. Met Charleroi - Standard staat er ook nog een Waalse derby op het programma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties