Ivan De Witte laat zich uit over toekomst van Michel Louwagie bij KAA Gent

Ivan De Witte laat zich uit over toekomst van Michel Louwagie bij KAA Gent
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

KAA Gent werd deze zomer overgenomen door Sam Baro. Hij hield Ivan De Witte en Michel Louwagie nog voor een seizoen aan boord.

Veel Belgische geldschieters voor voetbalclubs op het hoogste niveau zijn er niet in ons land. Met Sam Baro wist KAA Gent er wel eentje te strikken deze zomer.

Om de overgang naar de nieuwe eigenaar vlot te doen verlopen blijven voorzitter Ivan De Witte en sportief manager Michel Louwagie nog een seizoen aan boord, maar normaal vertrekken ze na dit jaar. Of toch niet?

“We zullen zien wat de toekomst brengt, maar het akkoord is dat Michel en ik nog dit seizoen aanblijven. Dat staat ook zo op papier”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

De Witte wil zeker een punt zetten achter zijn voetbalavontuur. “Ja, zeker voor mij. Maar het belang van de club primeert natuurlijk. De nood om Michel nog iets langer aan boord te houden is in mijn ogen dan ook groter dan dat ik nog wat langer voorzitter blijf - die overgang zal gemakkelijker verlopen.”

Iets wat Louwagie normaal wel zal zien zitten. “Dat denk ik wel. Ook al moeten we dat gesprek nog voeren, je mag niet onderschatten hoe goed Michel alle materies kent.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties