'Twee Belgische clubs strijden voor Cypriotisch international'

'Twee Belgische clubs strijden voor Cypriotisch international'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een 27-jarige spits is het doelwit van twee ploegen uit de Jupiler Pro League. OH Leuven en KV Kortrijk willen hem binnenhalen.

Ook al is de zomertransferperiode in ons land officieel voorbij, toch betekent dat niet dat er nog extra spelers aangetrokken kunnen worden. Voetballers zonder contract kunnen nog overal een contract tekenen.

Dat het transfervrij binnenhalen van spelers zijn voordelen heeft weten ze ook bij OH Leuven en KV Kortrijk. Zij willen namelijk Cypriotisch international Marios Ilia met twaalf caps achter zijn naam nog binnenhalen.

De 27-jarige spits had een ontmoeting met zijn manager, de Belgische zaakwaarnemer Peter Khalife. Op zijn sociale netwerken deelde de speler een foto met de melding 'Loading'. De komende dagen zou dat wel eens helemaal in orde kunnen komen, met een nieuwe Belgische werkgever.

Ilia was sinds vorige zomer aan de slag bij Apoel Nicosia, maar zegde zijn contract daar nu op. Vorig seizoen viel hij geregeld naast het basiselftal en speelde hij amper negen keer mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties