'RSC Anderlecht dringt aan bij Jean Kindermans en nog een extra vertrekker'

'RSC Anderlecht dringt aan bij Jean Kindermans en nog een extra vertrekker'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jean Kindermans kreeg al een tijdje zijn C4 bij RSC Anderlecht. Hij blijft echter tot het einde van het seizoen in dienst.

RSC Anderlecht wou Jean Kindermans een andere functie binnen de club geven, maar daar wou hij zelf niet op ingaan. Een regeling treffen om te vertrekken werd er ook niet gevonden. Kindermans kreeg zijn C4, maar moet een lange opzegtermijn uitdoen door zijn lange staat van dienst.

Volgens Het Nieuwsblad deed RSC Anderlecht vorige week nog een nieuw financieel voorstel aan Kindermans om voor het einde van het jaar te vertrekken, maar dat veegde hij volgens de krant van tafel.

Het verlies aan loon en bonussen was te groot. Een andere optie was dat Antwerp, waar Kindermans na zijn tijd bij paarswit aan de slag gaat, een afkoopsom zou betalen, maar ook dat scenario zal er niet komen.

Academy manager Kevin Vermeulen, de rechterhand van Kindermans, werd ook al ontslagen. In het rijtje met vertrekkers mag volgens Het Nieuwsblad nu ook Jan Verlinden toegevoegd worden. Hij was het hoofd van de sociale en educatieve cel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties