Rik De Mil stuurt duidelijk signaal uit naar bestuur van Club Brugge

Rik De Mil stuurt duidelijk signaal uit naar bestuur van Club Brugge

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rik De Mil liet eind vorig jaar zijn job als assistent bij Club Brugge achter zich. Hij ging aan de slag als hoofdtrainer bij Westerlo.

De carrière van Rik De Mil heeft bij Club Brugge snel een enorme vlucht genomen. Na het ontslag van Carl Hoefkens was hij eventjes hoofdtrainer al, daarna weer assistent bij de eerste ploeg onder Scott Parker.

Toen die laatste de laan werd uitgestuurd werd De Mil tot het einde van het seizoen hoofdcoach, maar afgelopen zomer zette hij opnieuw een stap terug door de komst van Ronny Deila. Na het ontslag van Jonas De Roeck werd hij hoofdtrainer bij Westerlo.

De wil en de honger om ergens hoofdtrainer te zijn en niet voor eeuwig assistent te blijven was bijzonder groot. Al wilde De Mil dat natuurlijk graag ook bij Club Brugge doen.

En dat sluit hij ook niet uit in de toekomst. Een duidelijk signaal dus naar het bestuur van Club Brugge.

“Heel mijn carrière heb ik niet te ver vooruit gekeken en mij gefocust op het nu. Maar of ik ooit coach van Club wil worden? Dan zeg ik volmondig ja!”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Het is uitkijken hoe hartelijk de ontvangst op Jan Breydel zal zijn voor De Mil. Hij nam begin deze maand ook enkele pionnen weg bij zijn ex-ploeg voor Westerlo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties