Belgische profclub grijpt hard in en ontslaat speler na hommeles tijdens wedstrijd

Belgische profclub grijpt hard in en ontslaat speler na hommeles tijdens wedstrijd
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de wedstrijd tussen Seraing en Jong Genk gingen de poppen tijdens de rust helemaal aan het dansen. Onderling, tussen spelers, een ouder van een speler en de coach. En dat heeft nu tot ferme gevolgen weten te leiden.

Het gaat niet de goede kant op met Seraing. Vorig seizoen degradeerde het uit de Jupiler Pro League naar de Challenger Pro League, ondertussen staat het ook daar alweer helemaal laatste in de stand en dreigt degradatie naar de amateurklassen.

Afgelopen weekend stond Jong Genk bij de rust ook al 0-3 voor tegen Seraing. Op het halfuur had nieuwbakken coach Mbaye Leye het aangedurfd om twee spelers te wisselen, omdat het echt niet liep. En daar reageerden die slecht op.

Maïdine Douane ging de fysieke confrontatie aan met zijn coach, terwijl ook zijn vader verhaal was komen halen tijdens de wedstrijd. Een en ander heeft nu duidelijke gevolgen, want Seraing heeft besloten de speler te ontslaan met onmiddellijke ingang. Het wil op die manier de rust proberen te doen terugkeren bij de hekkensluiter uit de Belgische tweede klasse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties