Brian Riemer heeft mooi cadeau klaar voor spelers na uitspraak in penaltygate

Brian Riemer heeft mooi cadeau klaar voor spelers na uitspraak in penaltygate
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het BAS deed vandaag uitspraak in de penaltygatezaak. De wedstrijd tussen RSC Anderlecht en KRC Genk wordt niet herspeeld.

Brian Riemer heeft ooit gezegd dat de wedstrijd tegen KRC Genk nooit zou herspeeld worden en uiteindelijk kreeg de Deen ook gelijk. In zijn planning voor de komende weken had hij daar ook al rekening mee gehouden.

Nu duidelijk is geworden dat de match niet herspeeld moet worden en RSC Anderlecht niet moet knokken om de drie punten die ze al hadden opnieuw binnen te halen biedt dat de nodige mogelijkheden in het Lotto Park.

Twee dagen verlof voor spelers van RSC Anderlecht

Brian Riemer had zijn spelers volgende week twee volle dagen verlof beloofd en dat gaat nu effectief door, zo schrijft Gazet van Antwerpen. Zeker was dat nog niet, omdat de replay tegen Genk normaal op 13 maart zou moeten afgewerkt worden.

Zover komt het dus niet en dat betekent dat de spelers het cadeau van Riemer met beide handen aannemen. Het moet paarswit ook een extra periode van rust geven richting de start van de play-offs en dat is na een slopend seizoen zeker meer dan welgekomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties