Club Brugge-fans ondernemen opmerkelijke actie om spelers scherp te zetten voor belangrijk duel tegen OH Leuven

Club Brugge-fans ondernemen opmerkelijke actie om spelers scherp te zetten voor belangrijk duel tegen OH Leuven
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge neemt het zondagnamiddag op tegen OH Leuven. De supporters van blauw-zwart zijn de blijvende teleurstellende resultaten beu en maakten dat duidelijk aan de club.

Zondag speelt Club Brugge een belangrijke wedstrijd tegen OH Leuven. Het is duidelijk dat Ronny Deila en zijn groep de laatste tijd flink onder druk staan na enkele teleurstellingen die elkaar opvolgden.

De supporters van Club zijn het allemaal meer dan beu en lieten dat duidelijk merken. Volgens Het Laatste Nieuws hebben een honderdtal leden van de harde kern een bezoek gebracht aan het Belfius Basecamp.

Daar mochten ze binnen en hebben ze een vredig gesprek gevoerd met spelers en coaches. Ze zouden op een vredige manier hun onvrede hebben duidelijk gemaakt.

De supporters wezen de spelers en trainers op hun plichten en hopen dat de boodschap over is gekomen. Na de 2-1 nederlaag tegen Molde, staan er deze week twee enorm belangrijke wedstrijden op het programma voor blauw-zwart.

De druk lijkt vooral bij Ronny Deila te liggen op dit moment. Hij kreeg de laatste weken enorm veel kritiek van buitenaf. Kan Club zondag nieuw puntenverlies voorkomen?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties